Pasta scampi

3 personen
50min
Pasta scampi

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Snijd de ajuin en fruit deze aan in de pan.
  2. Als de ajuin aangefruit is, voeg je de (ontdooide) scampi's toe en bak je deze 2 minuten per kant. Kruid met look.
  3. Begin ondertussen de tagliatelle te koken (afhankelijk van de kooktijd)
  4. Haal de scampi's terug uit de pan en bewaar deze even apart.
  5. Voeg de boursin en tomatenpuree toe aan de ajuin en roer goed door.
  6. Voeg dan ook de kookroom toe.
  7. Kruid alles met een flinke snuif peper, zout, look en cayenne peper.
  8. Meng de tagliatelle onder de saus.
  9. Voeg de scampi's en de gehalveerde kerstomaatjes toe en zet voorzichtig onder mekaar.
  10. Laat nog even zachtjes pruttelen en schep op de bordern.

Conclusie

Nom nom, licht pikante pasta scampi